načítám....

Kabelka Florence Odyssea - modrá/černá

Odvažte se světu ukázat, kdo jsi. kabelka Florence Odyssea - modrá/černá mohou být tvá nová image. Pořiďte si luxusní kabelka Florence Odyssea - modrá/černá od renomovaných světových výrobců za rozumnou cenu. Chcete stylové a kvalitní kabelka Florence Odyssea - modrá/černá? Vyberte si z bohatého sortimentu, který jsme pro vás připravili.
Kabelka Florence Odyssea - modrá/černá

Luxusní italská kožená kabelka Odyssea (ve své menší variantě Mini) podtrhne osobnost majitelky. Je ručně vyráběna v Itálii z pravé telecí kůže. Vhodná pro každodenní nošení.
Designová a zároveň praktická a prostorná kabelka zrozená podle nejmodernějších italských trendů. Kabelka má zvlášť rukojeť a zvlášť odnímatelný ramenní popruh, takže lze nosit v ruce i přes rameno. Interiér kabelky je zavíratelný na zip, další kapsa na zip je na zadní vnější straně. Možnost zvětšování tvaru a objemu díky variabilním bokům - stylové i praktické.
Telecí kůže má silný a odolný povrch, který se nedá lehce protrhnout či poničit a je odolná proti vodě a slunečnímu záření. Má snadno udržovatelný povrch. 
Materiál z pravé telecí kůži společně s kvalitní ruční výrobou v Itálii zajistí dlouhou životnost této luxusní kabelky.
PŘI KOUPI TÉTO KABELKY MÁTE DOPRAVU ZDARMA PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE.
Barva: modrá/černá
Materiál: pravá telecí kůže
Rozměry: 24 x 18 x 13 cm ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Kabelky

Podobné produkty jako Kabelka Florence Odyssea - modrá/černá