načítám....

Černé kožené boty se zipem Maria Jaén

Omrkněte nové trendy černé kožené boty se zipem Maria Jaén pro příští rok. Modely černé kožené boty se zipem Maria Jaén jsou letos hodně kreativní. Nakupujte chytře na internetu, můžete mít trendy černé kožené boty se zipem Maria Jaén se slevami.
Černé kožené boty se zipem Maria Jaén

Laska na první pohled? Do španělské značky Maria Jaén se zkrátka nelze nezamilovat. Veškeré její boty jsou vyrobeny s ohledem na přírodu, vždy z pravé kůže a přímo ve slunném Španělsku v rukou obuvnických mistrů. U značky Maia Jaén se tak můžete spolehnout na maximální pohodlnost řemeslnou kvalitu a ženskou eleganci.
Kotníkové boty z černé děrované kůže jsou absolutně chic! Děrovaná kůže je příjemná díky svému odvětrávání. Stříbrné zipy po obou stranách jsou rozepinatelné a umožňují tak snadné nazouvání. Boty stojí na širokém a komfortním 3 cm vysokém podpatku. Kousek, který unosíte k eleganím kalhotám i slim modrým džínům.
Vůni pravé kůže a ruční řemeslnou práci nic nenahradí. Maria Jaén, to jsou boty dotažené k dokonalosti. Teď už se jen těšit až vybalíte nádherně zabalené boty Maria Jaén z její designové krabice.
Ručně vyrobené ve slunném Španělsku
Vnější materiál: pravá kůže 
Vnitřní materiál: pravá kůže 
Podrážka: syntetika
Výška podpatku: 3 cm
Tabulka velikostí Maria Jaén: ... zobrazit celý popis

Podobné produkty jako Černé kožené boty se zipem Maria Jaén