načítám....

M&G Tmavě modré italské sněhule M&G

M&G Tmavě modré italské sněhule M&G podléhají trendům. Prohlédněte si letošní kolekce. M&G Tmavě modré italské sněhule M&G nabízíme v nepřeberném množství různých provedení. Odvažte se světu ukázat, kdo jsi. m&G Tmavě modré italské sněhule M&G mohou být tvá nová image.
M&G Tmavě modré italské sněhule M&G

Co muže být v zimně lepšího, než odhodit všechny podpatky, třásně a tkaničky a obout se do pohodlných a hřejivých bot. Bot u kterých na styl v žádném případě nezapomenete. Italská značka M&G totiž přináší zbrusu novou kolekci hřejivých sněhulí s luxusním zpracováním, teplým vnitřkem a pohodlným zapínáním na zip.
A že italové mají výrobu bot v krvi poznáte na první obutí, vše do sebe krásně zapadá a perfektně sedí. Vy se tak budete v tmavě modrých sněhulých s prošíváním a kovovým logem na vnější straně cítit jako v bavlnce.
Precizní prošívání, špičkové zpracování a hlavně nadčasový vzhled. Italské boty, které budete nosit jako svůj největší šperk. Kvalita a spokojenost je 100% zaručena.
Sněhule mají voděodolnou ochrannou vrstvu J-tex – membránovou strukturu poskytující dokonalou ochranu proti vlhku a chladu.
Vnější materiál: textil, ochranná membána J-tex
Vnitřní materiál: textil
Podrážka: guma ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské zimní boty
Značka:
M&g

Podobné produkty jako M&G Tmavě modré italské sněhule M&G