načítám....

Černý kabát nejen pro těhotné Mama.licious New Tikka

Dokažte, že máte vkus – pořiďte si trendy černý kabát nejen pro těhotné Mama.licious New Tikka. Náš eshop ti přináší černý kabát nejen pro těhotné Mama.licious New Tikka za bezkonkurenční ceny. Buďte in. Zkuste černý kabát nejen pro těhotné Mama.licious New Tikka z našeho eshopu.
Černý kabát nejen pro těhotné  Mama.licious New Tikka

Tak a je to tady. Začíná přituhovat, bříško roste a v šatníku žádný kabát, který byste zapnula. Na měsíc/dva se vám nechce kupovat ten drahý těhotenský, co jste viděla ve výloze na náměstí.

Chápeme vás.

A značka Mama.licious také. Proto jsme do naší těhotenské nabídky přidali i tento kousek, který můžete nosit i sezonu (několik sezon!) po porodu. Jakto?

My mu říkáme 2v1Kabát si totiž můžete rozšířit i zúžit pomocí odepínacího pruhu látky. Navíc je nadčasový a skvěle doplní jakýkoliv ležérní outfit.

Je z velmi teplého materiálu, zima si na vás tedy opravdu netroufne. Má širší a vyšší límec, ve kterém se schovává kapuce, která ochrání vaše kadeře před nepříznivými podmínkami. Přední část je vybavena třemi kapsami a šňůrou na stažení.

Materiál: 100% polyester

Rozměry pro velikost M:
délka - 87 cm
šířka ramen - 43 cm

Praní: 30°C ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské kabátky
Značka:
Mama.licious

Podobné produkty jako Černý kabát nejen pro těhotné Mama.licious New Tikka