načítám....

Čaj English Tea Shop navozující pocit štěstí

Co takhle potěšit někoho blízkého nebo i sebe novým kouskem ze sekce čaj English Tea Shop navozující pocit štěstí. Originální čaj English Tea Shop navozující pocit štěstí jsou ideální doplněk pro každého. Dokažte, že máte vkus – pořiďte si trendy čaj English Tea Shop navozující pocit štěstí.
Čaj English Tea Shop navozující pocit štěstí

Je přirozené, že v nevlídném počasí a každodenním stresu těžko hledáme něco, co by nás rozveselilo, co by v nás alespoň na malou chvíli probudilo pocit štěstí. S čajem od značky English Tea Shop lehce zaženete všechny chmury.

Ochutnejte směs citronové trávy, jablka, kůry pomeranče, kořenu zázvoru, kardamonu harmonizujícího zažívání, koriandru uvolňujícího stavy úzkosti a nespavost, skořice a květů marigoldu v nejvyšší bio kvalitě.

Příprava: Vhoďte jeden čajový sáček do hrnku, zalijte vařící vodou a nechte 3-5 minut louhovat. Dochuťte tak, jak to máte rádi, a pak už jen vychutnávejte.

Složení: bio citronová tráva, bio jablko, bio kůra pomeranče, bio kořen zázvoru, bio kardamom, bio koriandr, bio skořice, bio květy marigoldu

Balení obsahuje 20 sáčků (30 g).

Rozměry: 14x8,5x5,5 cm ... zobrazit celý popis

Kategorie:
ZAARCHIVOVANÉ
Značka:
English Tea Shop

Podobné produkty jako Čaj English Tea Shop navozující pocit štěstí