načítám....

New Design Plavky dámské Verona Nirvana M-551 (2)

Vyberte si své new Design Plavky dámské Verona Nirvana M-551 (2) z nabídky světových značek. New Design Plavky dámské Verona Nirvana M-551 (2) od nás, to je luxus, který se můžete dovolit. Nabízíme vám mnoho různých modelů, doufáme, že si najdete to pravé new Design Plavky dámské Verona Nirvana M-551 (2).
New Design Plavky dámské Verona Nirvana M-551 (2)

Jeden z nejlepších plavek kolekce Summer 2019! Krásné barvy, módní střih, vysoké kalhotky a push-up podprsenka. Objednejte si ji a naplánujte si perfektní dovolenou!
Podprsenka je pohodlně svázaná na krku a zádech, má ztužené košíčky, které byly obohaceny o push-up, díky čemuž jsou prsa dokonale sbírána, zvednuta a zvětšena (push-up výplň je k dispozici v každé velikosti kostýmu a není z modelu odstraněna). Výstřih je vyroben z černého, ??hladkého tylu. Poháry mají textilní vložku napodobující smyslnou krajku. Kalhotky jsou skutečným hitem - jsou vyšší, a proto velmi pohodlné, také maskují bříško a díky elastickým páskům po stranách vypadají stále žensky a lákavě. Italská tkanina, krásné barvy na výběr. Buďte v pokušení, protože to stojí za to.
Složení: 80% polyamid, 20% elastan. ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské plavky

Podobné produkty jako New Design Plavky dámské Verona Nirvana M-551 (2)