načítám....

New Design Plavky dámské Charlie Maldive-Nero dvoudílné

Že vám módní trendy moc neříkají? Prohlédněte si new Design Plavky dámské Charlie Maldive-Nero dvoudílné a módu si zamilujete. Letošní kolekce new Design Plavky dámské Charlie Maldive-Nero dvoudílné je plná barev a vzorů. Vybíráme pro vás to nejlepší, co značkové kolekce new Design Plavky dámské Charlie Maldive-Nero dvoudílné nabízejí.
New Design Plavky dámské Charlie Maldive-Nero dvoudílné

Jedna z nejvíce koketních podprsenek této sezóny! Plný kouzla a kouzla! Balconette podprsenka dokonale zvedne prsa, smyslně je modeluje a přibližuje k sobě. Má kostru, takže košíčky zůstanou na místě. Velikosti S, M, L jsou navíc doplněny odnímatelnými polštáři push up, díky nim se zvětší prsa! Výhodou jsou odnímatelné popruhy, které lze standardně nosit, zcela odepnout nebo ponechat pouze jeden, procházející krkem.
Llákavé a elegantní kalhotky, uspořádaný v designu “V”. Díky tomu se silueta podobá „přesýpacím hodinám“ a nohy se opticky prodlužují. Kalhotky hladké, jednobarevné, koketně svázané v bocích.
Móda plná sex-appeal. Produkt nejvyšší kvality, potvrzený hologramem, šité z italské tkaniny Carvico Tessuti, odolné proti slunečnímu záření a pískovému trakci.
Složení: 80% polyamid, 20% elastan.
Vyrobeno v Evropě ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské plavky

Podobné produkty jako New Design Plavky dámské Charlie Maldive-Nero dvoudílné