načítám....

New Design Plavky dámské Verona Bianco dvoudílné

Kupte si luxusní new Design Plavky dámské Verona Bianco dvoudílné za přijatelné ceny. Vybíráme pro vás to nejlepší, co značkové kolekce new Design Plavky dámské Verona Bianco dvoudílné nabízejí. Najděte si svůj vlastní styl v kategorii new Design Plavky dámské Verona Bianco dvoudílné.
New Design Plavky dámské Verona Bianco dvoudílné

Jedny z nejlepších plavek v letní kolekci 2019! Krásné barvy, módní střih, vysoké kalhotky a push-up podprsenka. Objednejte si a naplánujte si perfektní dovolenou!
Podprsenka je pohodlně uvázána za krkem a na zádech, má polstrované košíčky, které jsou obohacené push-upy, takže prsa jsou dokonale sbírána, zvedána a zvětšována (push-up náplň se vyskytuje v každé velikosti kostýmu a není z modelu odstraněna). Zakončení košíčků je provedeno z hlladkého černého tylu. Klín tkaniny imitující smyslné krajky dokrášlují košíčky. Kalhotky jsou opravdovým hitem - jsou vyšší a díky tomu velmi pohodlně zakrývají bříško a díky elastickým páskům na bocích stále vypadají jako ženské a lákavé. Italské tkaniny, krásné barvy na výběr. Připravte se, protože tyhle stojí za to.
Složení: 80% polyamid, 20% elastan.
Vyrobeno v Evropě
M-551 (1) ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské plavky

Podobné produkty jako New Design Plavky dámské Verona Bianco dvoudílné