načítám....

New Design Plavky dámské Angelina Surf-Admiral trojkombinace

Přinášíme ti široký sortiment new Design Plavky dámské Angelina Surf-Admiral trojkombinace. Hledáš inspiraci pro svůj styl? Vyber si new Design Plavky dámské Angelina Surf-Admiral trojkombinace. Jen jeden kousek z kategorie new Design Plavky dámské Angelina Surf-Admiral trojkombinace vám nebude stačit.
New Design Plavky dámské Angelina Surf-Admiral trojkombinace

Úplně nové! Třídílné plavky MARKO s podprsenkou, která připomíná smyslný, lněný polokorzet. Dva páry vzorovaných kalhotek.
Jaké jsou ideální plavky? Je to ženskost a pohodlí v sexy prostředí. Podprsenka má vyztužené, profilované košíčky, obohacené jak kosticemi a push-upy, díky tomu nádherně zvedá prsa, přibližuje je k sobě, což vytváří hluboký, lákavý výstřih. Push-up se vyskytuje v každé velikosti a není ho možné odstranit. Po stranách podprsenky jsou umístěny elastické pásky prodloužené až ke spodním žebrům, které přidávají charakter. Elastický obvod, upevněný vzadu na přezce. Kalhotky - bokovky svůdně vázané po stranách a šortky, v mírně sportovním stylu. Zde je fenomenální set 3 kusů, který stojí za to objednat. Krásné barvy. Vynikající kvalita (vyroben z italské tkaniny). Složení: 80% polyamid, 20% elastan.
Vyrobeno v Evropě.
M-544 (3) ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské plavky

Podobné produkty jako New Design Plavky dámské Angelina Surf-Admiral trojkombinace