načítám....

New Design Plavky dámské Pola Nero dvoudílné

Najděte si svůj vlastní styl v kategorii new Design Plavky dámské Pola Nero dvoudílné. Hitem letošní sezónu jsou barevné new Design Plavky dámské Pola Nero dvoudílné. New Design Plavky dámské Pola Nero dvoudílné byly navrženy tak, aby vás stylově provázely každým dnem.
New Design Plavky dámské Pola Nero dvoudílné

Pokud jste zvědaví, které plavky budou TOP na pláži - je to tento model. POLO je mix toho nejlepšího, ve zcela nové verzi.
Plavky jsou vyrobeny ze zajímavé, vzorované tkaniny s mřížkovým efektem, zdobené bílou a černou. To jsou barvy, které nádherně zvýrazní opálené tělo. Zajímavý vzor je kombinován s mřížkou tylu, extrémně módní v této sezóně. Tyl zdobí výstřih a horní část kalhotek, dělá celý vzhled smyslný. Vyztužené košíčky s vestavěným permanentním, neodnímatelným z push-up modelu, dobře sbírají a zvednou prsa, zatímco je opticky zvětšují. Push-up se vyskytuje v každé velikosti kostýmu. Kalhotky jsou velmi pohodlné a lákají jedinečnou, sexy dekoraci v blízkosti pasu. Italská tkanina nejvyšší kvality. Nová kolekce. Složení: 80% polyamid, 20% elastan. ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské plavky

Podobné produkty jako New Design Plavky dámské Pola Nero dvoudílné