načítám....

New Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné

Nakupuj new Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné světových značek. Nenechte si vyfouknout stylové a trendy new Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné. Že vám módní trendy moc neříkají? Prohlédněte si new Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné a módu si zamilujete.
New Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné

Gabrielle M-543 MARKO jsou skvělé, jednodílné plavky, zdobené vepředu. To vám umožní opticky skrýt bříško a zdůraznit poprsí a vlastnosti těla. Jsou velice ženské a velmi pohodlné.
Šité z italské tkaniny, vysoká kvalita. Na vnitřní straně kostýmu se nacházejí profilované, vyztužené košíčky, díky nimž je poprsí vyvýšené, modelované a po celou dobu na správném místě, což vytváří krásný výstřih. Sada navíc obsahuje (odnímatelný z modelu) push-up polštáře - díky nim můžete opticky zvětšit prsa. Push-up je k dispozici ve velikosti M, L, XL. Ostatní velikosti nemají push-up polštáře. Asymetrické popruhy, jeden odnímatelný kompletně (úzký). Obvod na zadní straně je svázaný. Kostým je šitý od velikosti M do 4XL, což jistě potěší mnoho dam, vypadá to skvěle jak v nejmenší, tak v největší velikosti. A je to oceňováno! Složení: 80% polyamid, 20% elastan. ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské plavky

Podobné produkty jako New Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné