načítám....

New Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné

Pořiďte si luxusní new Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné od renomovaných světových výrobců za rozumnou cenu. Legendární světové značky představují nové new Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné. Máme je pro vás. Nakupujte new Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné a další módní vychytávky levně a pohodlně na internetu.
New Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné

Gabrielle M-543 MARKO jsou skvělé, jednodílné plavky, zdobené vepředu. To vám umožní opticky skrýt bříško a zdůraznit poprsí a vlastnosti těla. Jsou velice ženské a velmi pohodlné.
Šité z italské tkaniny, vysoká kvalita. Na vnitřní straně kostýmu se nacházejí profilované, vyztužené kelímky, díky nimž je poprsí vyvýšené, modelované a po celou dobu na správném místě, což vytváří krásný výstřih. Sada navíc obsahuje (odnímatelný z modelu) push-up polštáře - díky nim můžete opticky zvětšit prsa. Push-up je k dispozici ve velikosti M, L, XL. Ostatní velikosti nemají push-up polštáře. Asymetrické popruhy, jeden odnímatelný kompletně (úzký). Obvod na zadní straně je svázaný. Kostým je šitý od velikosti M do 4XL, což jistě potěší mnoho dam, vypadá to skvěle jak v nejmenší, tak v největší velikosti. A je to oceňováno! Složení: 80% polyamid, 20% elastan. ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské plavky

Podobné produkty jako New Design Plavky dámské Gabrielle Nero jednodílné