načítám....

New Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné

Najděte si svůj vlastní styl v kategorii new Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné. Co takhle potěšit někoho blízkého nebo i sebe novým kouskem ze sekce new Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné. Letošní kolekce new Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné tvoří skvělé designy a výrazné barvy.
New Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné

Nechte se svádět horkými rytmy Latino! Letos v létě si oblékněte kostým inspirovaný v současné době módním kubánským stylem.
Jednodílný, střihaný monokini - má broušené strany, které dávají celému modernímu charakteru. Vrchol kostýmu je tvořen sexy push-upem a přesně tvarovanými kelímky, vyztužené speciální pěnou, s pevně zabudovaným a neodnímatelným modelem, push-up náplní (push-up se vyskytuje v každé velikosti kostýmu). Střih zvedá a zvětšuje prsa, vytváří sexy výstřih, zdobený načechraným límcem. A to není vše. Kostým je vyroben z italské elastické tkaniny, je hladký, pohodlný, svázaný na zádech a má zcela odnímatelné popruhy. Šťavnaté barvy, z nichž si můžete vybrat až z deseti variant - vybírejte je ve své oblíbené barvě. Složení: 80% polyamid, 20% elastan.
M-548 (15) ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské plavky

Podobné produkty jako New Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné