načítám....

New Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné

Jsme eshop pro ty, kteří milují originální new Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné. Překvapte své přátele. Originální new Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné na ně udělají dojem. Odvažte se světu ukázat, kdo jsi. new Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné mohou být tvá nová image.
New Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné

Nechte se svádět horkými rytmy Latino! Letos v létě si oblékněte kostým inspirovaný v současné době módním kubánským stylem.
Jednodílný, střihaný monokini - má broušené strany, které dávají celému modernímu charakteru. Vrchol kostýmu je tvořen sexy push-upem a přesně tvarovanými kelímky, vyztužené speciální pěnou, s pevně zabudovaným a neodnímatelným modelem, push-up náplní (push-up se vyskytuje v každé velikosti kostýmu). Střih zvedá a zvětšuje prsa, vytváří sexy výstřih, zdobený načechraným límcem. A to není vše. Kostým je vyroben z italské elastické tkaniny, je hladký, pohodlný, svázaný na zádech a má zcela odnímatelné popruhy. Šťavnaté barvy, z nichž si můžete vybrat až z deseti variant - vybírejte je ve své oblíbené barvě. Složení: 80% polyamid, 20% elastan. ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské plavky

Podobné produkty jako New Design Plavky dámské BELINDA MARINA jednodílné