načítám....

Hnědé ekologické tenisky na vyšší espadrilové podrážce Natural World

Nakupujte hnědé ekologické tenisky na vyšší espadrilové podrážce Natural World a další módní vychytávky levně a pohodlně na internetu. Vybíráme pro vás to nejlepší, co značkové kolekce hnědé ekologické tenisky na vyšší espadrilové podrážce Natural World nabízejí. Dokonce i hnědé ekologické tenisky na vyšší espadrilové podrážce Natural World podléhají trendům. Prohlédněte si kolekce pro letošní rok.
Hnědé ekologické tenisky na vyšší espadrilové podrážce Natural World

Krásné, stylové, neporazitelně odolné a přece tak nekonečně pohodlné! A hlavně - 100% ekologické!
Originální tenisky s espadrilovou podrážkou od španělské značky Natural World jsou vyrobené ze 100% ekologických materiálů. Boty mají v balení tkaničky a můžete je tak nostit jak s tkaničkami, tak díky elastickému provedení i bez nich.
Svršek boty je vyroben ze 100% přírodní bavlny a podešev z přírodní juty. Vše dokonale odolné.
Jako součást filozofie značky Natural World se boty dodávají v recyklovatelné kartonové krabici, protože značka věří, že je to důležité jak pro ni, tak pro všechny, kteří chtějí přispívat k ochraně životního prostředí.
A jak je kombinovat? Famózně vypadají k volnočasovému outfitu od začátku jara do pozdního podzimu. Díky svému šetrnému přístupu k životnímu prostředí se s nimi budete cítit skvěle kdekoliv.
Vnější materiál: 100% ekologická bavlna
Vnitřní materiál: 100% ekologická bavlna
Podrážka: juta + guma z přírodního kaučuku
Tabulka velikostí Natural World: ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské tenisky
Značka:
Natural World

Podobné produkty jako Hnědé ekologické tenisky na vyšší espadrilové podrážce Natural World