načítám....

Černá čepice z Merino vlny Chriss Pola

Pro ty z vás, kteří milují styl, máme jedinečné a neokoukané černá čepice z Merino vlny Chriss Pola. Oslavte novou sezónu stylovým černá čepice z Merino vlny Chriss Pola. Proč kupovat drahé černá čepice z Merino vlny Chriss Pola, když tady můžete je mít s velkými slevami.
Černá čepice z Merino vlny Chriss Pola

Místo péra za klobouk - mít pořádně pod čepicí.

Pokud se nijak nevyžíváte v komplikovaných designech, flitrech, třásních a jiných umělohmotných vychytávkách, jistě vám padnou do oka kousky od značky Chriss Pola.

Tahle značka hrdě nese myšlenku racionálního designu. Tedy klade důraz na pohodlí, nekomplikované střihy, jednoduchý styl, přírodní materiály a dokonalou účelnost. A to se nosí. 

Merino vlnu produkují speciálně vyšlechtěné ovce z Nového Zélandu a Austrálie. Ovce v drsné přírodě dokonale chrání přírodní vlákna, která člověk nedovede vyrobit, ale umí je zpracovat. Merino vlna je hedvábně jemná a je skvěle prodyšná. Navíc má termoregulační schopnost, povrch vlákna je hydrofobní, odvádí pot, má antibakteriální vlastnosti a ještě je antialergenní. A aby toho nebylo málo, tyhle věcičky vám díky odolnosti a pružnosti materiálu vydrží pekelně dlouho.

Materiál: 100 % Merino vlna

Rozměry: 25 x 22 cm

Praní: 30 °C

... zobrazit celý popis

Kategorie:
Doplňky na sebe

Podobné produkty jako Černá čepice z Merino vlny Chriss Pola