načítám....

Černé přiléhavé šaty z Merino vlny Chriss Pola Eva

Najděte si svůj vlastní styl v kategorii černé přiléhavé šaty z Merino vlny Chriss Pola Eva. Odvažte se světu ukázat, kdo jsi. černé přiléhavé šaty z Merino vlny Chriss Pola Eva mohou být tvá nová image. Jen jeden kousek z kategorie černé přiléhavé šaty z Merino vlny Chriss Pola Eva vám nebude stačit.
Černé přiléhavé šaty z Merino vlny Chriss Pola Eva

Velikosti odpovídají klasickému evropskému číslování.

Podmanivě temperamentní, podmanivě střídmá.

Jestli nejste skalním fanouškem třásňovitých, třpytivých, fosforeskujících a volánkovitých modelů z umělohmotných materiálů, nemůžete si nezamilovat značku Chriss Pola.

Šaty jsou ušité z Merino vlny, kterou produkují speciálně vyšlechtěné ovce z Nového Zélandu a Austrálie. Merino vlna je hedvábně jemná a je skvěle prodyšná. Navíc má termoregulační schopnost, povrch vlákna je hydrofobní, odvádí pot, má antibakteriální vlastnosti a ještě je antialergenní. A jako bonus je odolná a pružná a zaručuje tak oděvům maxi životnost. 

Chriss Pola hrdě nese myšlenku racionálního designu. Tedy klade důraz na pohodlí, nekomplikované střihy, jednoduchý styl, přírodní materiály a dokonalou účelnost. A to se nosí. 

Materiál: 100 % Merino vlna

Rozměry pro vel. M: 
šířka ramen - 40 cm
délka - 93 cm

Praní: 30 °C

... zobrazit celý popis

Kategorie:
Šaty

Podobné produkty jako Černé přiléhavé šaty z Merino vlny Chriss Pola Eva