načítám....

Černé šaty z Merino vlny s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta

Vybírej černé šaty z Merino vlny s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta z nabídky značkových a kvalitních modelů. V kategorii černé šaty z Merino vlny s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta najdeš bezpočet trendy kousků. Dobře si prohlédněte naši nabídku černé šaty z Merino vlny s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta. Takové kousky nikde jinde neseženete.
Černé šaty z Merino vlny s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta

Velikosti odpovídají klasickému evropskému číslování.

Decentní podmanivost.

Značka Chriss Pola hrdě nese myšlenku racionálního designu. Tedy klade důraz na pohodlí, nekomplikované střihy, jednoduchý styl, přírodní materiály a dokonalou účelnost. A to se nosí. 

Takže pokud nejste neoblomnou nositelkou načechraných střihů, svůdných šněrovaček, fiží s metalickými odlesky a krokodýlích vzorů, nemůžete si tuto značku neoblíbit. 

Šaty jsou ušité z Merino vlny, kterou produkují speciálně vyšlechtěné ovce z Nového Zélandu a Austrálie. Merino vlna je hedvábně jemná a je skvěle prodyšná. Navíc má termoregulační schopnost, povrch vlákna je hydrofobní, odvádí pot, má antibakteriální vlastnosti a ještě je antialergenní. A jako bonus je odolná a pružná a zaručuje tak oděvům maxi životnost. 

Materiál: 100 % Merino vlna

Rozměry pro vel. M: 
šířka ramen - 43 cm
délka - 98 cm
délka rukávů - 44 cm

Praní: 30 °C

... zobrazit celý popis

Kategorie:
Šaty

Podobné produkty jako Černé šaty z Merino vlny s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta