načítám....

Tmavě šedé přiléhavé šaty s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta

Vybíráme pro vás to nejlepší, co značkové kolekce tmavě šedé přiléhavé šaty s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta nabízejí. Zajímají vás trendy? Pak si prohlédněte kategorii tmavě šedé přiléhavé šaty s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta. Chcete stylové a kvalitní tmavě šedé přiléhavé šaty s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta? Vyberte si z bohatého sortimentu, který jsme pro vás připravili.
Tmavě šedé přiléhavé šaty s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta

Velikosti odpovídají klasickému evropskému číslování.

Přívětivá stylovka.

Značka Chriss Pola hrdě nese myšlenku racionálního designu. Tedy klade důraz na pohodlí, nekomplikované střihy, jednoduchý styl, přírodní materiály a dokonalou účelnost. A to se nosí. 

Takže pokud nejste radikální stoupenkyní neonových nápisů, krokodýlích vzorů, chundelatých bambulek a maxi mašlí, nezbývá vám, než tuhle značku zbožňovat. 

Šaty jsou ušité z organické bavlny, která se pěstuje bez použití syntetických chemických pesticidů a herbicidů. Místo nich se používají přirozené způsoby ochrany rostlin. Při zpracování a výrobě výrobků z organické bavlny nejsou užívány toxické chemikálie. Pokud tedy nosíte oděv z organické bavlny nejste vystavováni možnému negativnímu působení chemických látek a zároveň přispíváte k ochraně životního prostředí.

Materiál:
 100 % organická bavlna

Rozměry pro vel. M: 
šířka ramen - 38 cm
délka - 98 cm
délka rukávů - 41 cm

Praní: 30 °C

... zobrazit celý popis

Kategorie:
Šaty

Podobné produkty jako Tmavě šedé přiléhavé šaty s 3/4 rukávy Chriss Pola Zéta