načítám....

Šedé kožené voděodolné zimní boty SOREL Rylee

Jen jeden kousek z kategorie šedé kožené voděodolné zimní boty SOREL Rylee vám nebude stačit. Šedé kožené voděodolné zimní boty SOREL Rylee byly navrženy tak, aby vás stylově provázely každým dnem. Naše virtuální regály přetékají nápaditými šedé kožené voděodolné zimní boty SOREL Rylee. Chtělo by to trochu jim ulehčit, nemyslíte?
Šedé kožené voděodolné zimní boty SOREL Rylee

Žádný přírodní živel si na vás nedošlápne!

SOREL je totiž ta nejmocnější zbraň na nepřízeň počasí, jakou se můžete potěšit. Téct do bot bude už jen fráze, mrznout, až praští také tak.

Tyhle kožené boty jsou odolné a teplé, mají nastavitelnou šířku u kotníků. Vroubkovaný povrch podrážky zvládné i nestabilní půdu. Design přesto stále odpovídá požadavkům na stylovou obuv, a tak si buďte jistá, že i město vás v nich přivítá s otevřenou náručí.

Značka obuvi SOREL přichází z Kanady do Česka ukázat jak vsadit nejnovější módní trendy do bot, které se nestydí projít i drsným počasím. V materiálech kladou důraz na výběrovou pravou kůžiplst a vlnu a hlásí se k férovým pracovním podmínkám dle certifikátu SMP (Standards of Manufacturing Practices). 

Materiál:
vnější - pravá kůže, syntetika
vnitřní - textil
podrážka - syntetika

Rozměry pro velikost 37:
celková výška bot - 22,5 cm
výška podrážky - 2,5 cm
obvod kotníku - 33 cm
obvod vrchního okraje - 32 cm ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské zimní boty
Značka:
Sorel

Podobné produkty jako Šedé kožené voděodolné zimní boty SOREL Rylee