načítám....

Hnědé italské holínky z pravé kůže M&G

Stop nudě! Buďte konečně originální. Pořiďte si hnědé italské holínky z pravé kůže M&G. Letošní kolekce hnědé italské holínky z pravé kůže M&G je plná barev a vzorů. Dobře si prohlédněte naši nabídku hnědé italské holínky z pravé kůže M&G. Takové kousky nikde jinde neseženete.
Hnědé italské holínky z pravé kůže M&G

Když přijde řeč na boty, nikdo nedokáže porazit Itálii. Přesvědčujeme so o tom znovu a znovu. Co může být lepším důkazem než tyto fantastické hnědé holiny vyrobené z pravé kůže. Jsou nejen úžasně praktické, ale zároveň maximálně elegantní a trendy zároveň. Uvnitř holinek je jemný kožíšek, který pokrývá celý vnitřek, včetně gumové části. Holinky se tak bezvadně hodí i do chladnějšího zimního období. Hnědá gumová část prochází přes precizně ušité švy v kakaově hnědou koženou část, která je na vnější straně ozdobena nádherným kovovým emblémem s logem italské značky. Rafinovaně umístěný je také zcela rozepinatelný zip s kovovým jezdcem přímo uprostřed na zadní části. Vkusným detailem jsou kožená poutka u vrchního lemu, která dělají vyzouvání komfortní a snadné.
Precizní prošívání, perfektní zpracování a hlavně nadčasový vzhled. Italské boty, které budete nosit jako svůj největší šperk. Kvalita a spokojenost je 100% zaručena.
Pravá kůže 
Vnější materiál: pravá kůže , guma
Vnitřní materiál: textil, mikrovlákno
Podrážka: guma
Obvod kolem lýtka: 39 cm (měřeno u velikosti 37)
Výška: 37 cm (měřeno u velikosti 37)
​​
Tabulka velikostí M&G ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Kozačky bez podpatku
Značka:
M&g

Podobné produkty jako Hnědé italské holínky z pravé kůže M&G