načítám....

Zdravotní bílé kožené květované pantofle EMMA Shoes 36

Vyberte si zdravotní bílé kožené květované pantofle EMMA Shoes 36 z bohaté nabídky největších trendů. Každý kousek z řady zdravotní bílé kožené květované pantofle EMMA Shoes 36 se pyšní vychytanými detaily a funkčností. Zdravotní bílé kožené květované pantofle EMMA Shoes 36 od nás, to je luxus, který se můžete dovolit.
Zdravotní bílé kožené květované pantofle EMMA Shoes 36

Jaké jsou ideální boty pro ženu 21 století? Proklatě stylové, které dokáží přinést i něco navíc. A přesně tady vstupují do hry kožené zdravotní pantofle španělské značky EMMA shoes. A že v prosluněném městě Alicante přesně vědí co dělají se přesvědčíte na první obutí. Pantofle mají krásně anatomicky tvarovanou stélku na níž si budete případat jako na obláčku. Nádherně drží nohu v optimálním tvaru a rovnoměrně rozloží její zatížení. A aby toho nebylo málo, pantofle mají měkký nastavitelný pásek přes nárt, díky kterému pantofle nastavíte přesně tak jak potřebujete. Krásným stylovým detailem je květované zpracování všech pásků. Boty Vám díky anatomické kožené stélce nejen krásně padnou, ale zároveň se budete v jejich designovém zpracování cítit mladistvě a skvělě. Na doma, do práce nebo na dovolenou, španělská značka EMMA shoes přináší pantofle, do kterých se po všech stránkách okamžitě zamilujete.
A to nejlepší nakonec, skvěle vypadají úplně ke všemu – k šatům, džínům, sukním či šortkám – pantofle jsou absolutně v kurzu!
Vyrobené ve slunném Španělsku
Stélka: pravá kůže
Podrážka: korek, guma
Výška podrážky: 1 cm ... zobrazit celý popis

Značka:
Emma Shoes

Podobné produkty jako Zdravotní bílé kožené květované pantofle EMMA Shoes 36