načítám....

Černé kožené mokasíny s bílou podrážkou Maria Jaén

Pořiďte si už teď stylové černé kožené mokasíny s bílou podrážkou Maria Jaén na příští sezónu. Pořiďte si několikero kousků ze sekce černé kožené mokasíny s bílou podrážkou Maria Jaén. Černé kožené mokasíny s bílou podrážkou Maria Jaén osvěží vaši image a zažene nudu všedních dnů.
Černé kožené mokasíny s bílou podrážkou Maria Jaén

Do práce, na rande či na večírek. Výčet příležitostí kam můžete vyrazit v těchto kožených mokasínách značky Maria Jaén je nekonečný. Tak univerzální a pohodlné zároveň jsou. A proto se do španělské značky bleskurychle zamilujete. Veškeré její boty jsou vyrobeny s ohledem na přírodu, vždy z pravé kůže a ručně přímo ve slunném Španělsku v rukou obuvnických mistrů. U značky Maia Jaén se tak můžete spolehnout na maximální pohodlnost, řemeslnou kvalitu a rafinovanou ženskou eleganci.
Kožené mokasíny stojí na bílé podrážce s podpatkem, který dělá chůzi komfortnější. Pomyslná třešnička na dortu je ale jejich jedinečná lehkost. Podrážka je z umělého materiálu, který je příjemně měkký a pevný zároveň a díky tomu boty téměř nic neváží. A spolu s koženou komfortní stélkou si v nich užijete maximální pohodlí.
Boty španělské značky Maria Jaén, to je láska na první pohled.
Značka boty precizně zabalila do designové krabice. Ručně vyrobené ve slunném Španělsku
Vnější materiál: pravá kůže 
Vnitřní materiál: pravá kůže 
Podrážka: syntetika
Výška podpatku: 2 cm
Tabulka velikostí Maria Jaén: ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské polobotky
Značka:
Maria Jaén

Podobné produkty jako Černé kožené mokasíny s bílou podrážkou Maria Jaén