načítám....

Černé kožené děrované boty se špičkou Maria Jaén

Vybrané modely z kategorie černé kožené děrované boty se špičkou Maria Jaén můžete mít se skvělou slevou. Tak neváhejte! Pro ty z vás, kteří milují styl, máme jedinečné a neokoukané černé kožené děrované boty se špičkou Maria Jaén. Vybrané modely černé kožené děrované boty se špičkou Maria Jaén můžeš mít se super slevou.
Černé kožené děrované boty se špičkou Maria Jaén

Laska na první pohled? Do španělské značky Maria Jaén se zkrátka nelze nezamilovat. Veškeré její boty jsou vyrobeny s ohledem na přírodu, vždy z pravé kůže, a přímo ve slunném Španělsku v rukou obuvnických mistrů. U značky Maria Jaén se tak můžete spolehnout na maximální pohodlnost řemeslnou kvalitu a ženskou eleganci. A kožené černé děrované polobotky rafinovanou elegancí přímo překypují. Děrování po celém povrchu je praktické a zajišťuje nožce rovnoměrné dýchání. Ostrá špička je absolutně trendy a nádherně nožku zeštíhlí. Uvnitř jsou vystlané dvojitou měkčenou stélkou z pravé kůže, která se postará o to, aby i po celém dni nošení byly boty noze pohodlné. Tkaničky jsou minimalisticky stažené ve dvou dírkách a krásně tak podtrhují černou perforovanou kůži. Mají praktické šněrování a dvojitou měkkou koženou stélku.
Ženské boty v pánském stylu prostě frčí! Nechte se unést nadčasovým trendem ve kterém rozhodně vykročíte správným směrem.
Značka boty precizně zabalila do designové krabice. Ručně vyrobené ve slunném Španělsku
Vnější materiál: pravá kůže 
Vnitřní materiál: pravá kůže 
Podrážka: syntetika
Výška podpatku: 1 cm
Tabulka velikostí Maria Jaén: ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské polobotky
Značka:
Maria Jaén

Podobné produkty jako Černé kožené děrované boty se špičkou Maria Jaén