načítám....

Béžové kožené boty se špičkou Maria Jaén 41

Pořiďte si luxusní béžové kožené boty se špičkou Maria Jaén 41 od renomovaných světových výrobců za rozumnou cenu. Věřte, že béžové kožené boty se špičkou Maria Jaén 41 si rychle zamilujete. Nevíšte, jaký dárek vybrat pro své blízké? Mrkněte do kategorie béžové kožené boty se špičkou Maria Jaén 41.
Béžové kožené boty se špičkou Maria Jaén 41

Zapomeňte na klínky i podpatky a obujte si boty pro opravdový pocit pohodlí. Pohodlněji než v ručně vyrobených kožených botách s dvojitou měkčenou stélkou už to nejde. Kožené polobotky pohodlností a rafinovanou elegancí přímo překypují. Ostrá špička je absolutně trendy a nádherně nožku zeštíhlí. Tkaničky jsou minimalisticky stažené ve dvou dírkách a krásně tak podtrhují hladkou béžovou kůži. Kožené boty stojí na nízkém podpatku, který dělá chůzi komfortnější. Do španělské značky Maria Jaén se zkrátka nelze nezamilovat. Veškeré její boty jsou vyrobeny s ohledem na přírodu, vždy z pravé kůže a přímo ve slunném Španělsku v rukou obuvnických mistrů. U značky Maia Jaén se tak můžete spolehnout na maximální pohodlnost řemeslnou kvalitu a ženskou eleganci. Mají praktické šněrování a dvojitou měkkou koženou stélku.
Ženské boty v pánském stylu prostě frčí! Nechte se unést nadčasovým trendem, ve kterém rozhodně vykročíte správným směrem.
Značka boty precizně zabalila do designové krabice. Ručně vyrobené ve slunném Španělsku
Vnější materiál: pravá kůže 
Vnitřní materiál: pravá kůže 
Podrážka: syntetika
Výška podpatku: cm
Tabulka velikostí Maria Jaén: ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské polobotky
Značka:
Maria Jaén

Podobné produkty jako Béžové kožené boty se špičkou Maria Jaén 41