načítám....

Hnědé kožené voděodolné zimní boty SOREL The Campus

Přinášíme ti široký sortiment hnědé kožené voděodolné zimní boty SOREL The Campus. Značkové hnědé kožené voděodolné zimní boty SOREL The Campus, které vám přinášíme, jsou zárukou kvality a trendy designu. Mrkni do kategorie hnědé kožené voděodolné zimní boty SOREL The Campus a doplňte svůj styl o nové kousky.
Hnědé kožené voděodolné zimní boty SOREL The Campus

Žádný přírodní živel si na vás nedošlápne!

SOREL je totiž ta nejmocnější zbraň na nepřízeň počasí, jakou se můžete potěšit. Téct do bot bude už jen fráze, mrznout až praští také tak.

Tyhle kožené boty jsou odolné a teplé, mají nastavitelnou šířku u kotníků. Vroubkovaný povrch podrážky zvládné i nestabilní půdu. Design přesto stále odpovídá požadavkům na stylovou obuv a tak si buďte jistá, že i město vás v nich přivítá s otevřenou náručí.

Značka obuvi SOREL přichází z Kanady do Česka ukázat jak vsadit nejnovější módní trendy do bot, které se nestydí projít i drsným počasím. V materiálech kladou důraz navýběrovou pravou kůžiplst a vlnu a hlásí se k férovým pracovním podmínkám dle certifikátu SMP (Standards of Manufacturing Practices). 

Materiál:
vnější - pravá kůže, syntetika
vnitřní - textil
podrážka - syntetika

Rozměry pro vel. 6 (37):
celková výška bot - 22,5 cm
výška podrážky - 2,5 cm
obvod kotníku - 33 cm
obvod vrchního okraje - 32 cm ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dámské zimní boty
Značka:
Sorel

Podobné produkty jako Hnědé kožené voděodolné zimní boty SOREL The Campus