načítám....

Černá parka Jack & Jones Tech Meyland

Chcete stylové a kvalitní černá parka Jack & Jones Tech Meyland? Vyberte si z bohatého sortimentu, který jsme pro vás připravili. Černá parka Jack & Jones Tech Meyland od nás, to je luxus, který se můžete dovolit. Vybrané modely černá parka Jack & Jones Tech Meyland můžeš mít se super slevou.
Černá parka Jack & Jones Tech Meyland

Královna všech parek je tu!

Vzdejte jí poctu a jen koukejte co všechno dokáže.

Značce Jack & Jones se ve své kolekci Tech podařilo propojit poslední trendy světové módy a skvělé vlastnosti materiálu, které odolají i v extrémním počasí.

Na první pohled se parka Meyland jeví jako klasická dlouhá bunda. Ovšem ve chvíli, kdy jí poprvé obléknete, nebudete chtít už žádnou jinou.

Thinsulate izolant obsažený ve výplni bundy dokáže odrážet vnější vlhkost a naopak vnitřní odpařovat. To znamená, že déšť ihned steče pryč a uvnitř bundy se nebude hromadit váš pot. Kvalitní provedení zipu YKK vás nenechá na holičkách ani při častém používání.

Pět klasických kapes na věci, které chcete mít stále při ruce jsou vždy dostupné a spolehlivě uzavíratelné patentem. Vnitřní kapsa je určena na hudební přehrávač, ale pokud do ní vložíte peněženku, nikdo vám neřekne ani půl slova.

Po dopnutí bundy vás kolem krku bude hřát syntetická kožešina, kterou samozřejmě můžete dle libosti odepnout. Stejně tak jako celou kapuci.

Teď trochu technických údajů:
vodní sloupec - 8000 MM/H2O
prodyšnost - 5000 GG/M2/24H

Materiál:
vnější - 100 % nylon
podšívka - 100 % polyester
výplň - 100 % polyester
kapuce - 75 % akryl, 25 % polyester

Rozměry vel. L:
šířka ramen -  47 cm
šířka hrudníku - 62 cm
délka rukávu - 70 cm
délka - 89 cm

Praní: 40 °C, POZOR! Používejte prací přípravek vhodný pro praní oblečení s membránou. Klasický prací prášek může poškodit vlastnosti membrány! ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Pánské bundy
Značka:
Jack & Jones

Podobné produkty jako Černá parka Jack & Jones Tech Meyland