načítám....

Tmavě modrá pánská parka s kožichem Ben Sherman

Buďte in. Zkuste tmavě modrá pánská parka s kožichem Ben Sherman z našeho eshopu. Nakupuj tmavě modrá pánská parka s kožichem Ben Sherman světových značek. Hledáš inspiraci pro svůj styl? Vyber si tmavě modrá pánská parka s kožichem Ben Sherman.
Tmavě modrá pánská parka s kožichem Ben Sherman

Vaše vysoké nároky na kvalitu a styl jsou již předem splněny!

Stylová anglická značka pánské módy Ben Sherman vznikla v šedesátých letech minulého století a je hlavně o způsobu životního stylu. Ostatně rozkvět této společnosti má na svědomí právě jazzová kultura. Zakládá si na kvalitě a originalitě – a to je přeci to, co chcete!

Tato tmavě modrá pánská parka je určena do chladného zimního období. Umělý kožíšek lemuje kapuci, která má nastavitelné utahování. Na předním díle jsou dvě výrazné nakládané kapsy s patkou, boční kapsy a dvě šikmé výpustkové kapsy na prsou - všechny uzavíratelné na patent. Uvnitř najdeme ještě jednu vnitřní kapsu na knoflík. 

Parka se zapíná na zip, který překrývá lišta na knoflíky. Podšívka je ve stylovém károvaném provedení. Do rukávu je navíc všitá pružná žebrovaná manžeta, takže vaše ruce budou v teple stejně jako zbytek těla.

A pokud se budete chtít trochu stáhnout v pase, není problém. Uvnitř parky najdete možnost vnitřního stažení.

Materiál:
vnější část - 100% nylon
horní podšívka - 100% bavlna
spodní podšívka - 65% bavlna, 35% polyester
kožíšek - 80% akryl, 20% polyester

Rozměry pro velikost L: 
délka - 85 cm
šířka ramen - 50 cm
délka rukávů - 67 cm 

... zobrazit celý popis

Kategorie:
Pánské bundy
Značka:
Ben Sherman

Podobné produkty jako Tmavě modrá pánská parka s kožichem Ben Sherman