načítám....

Tmavě zelená holčičí bunda s kapucí a kožíškem name it Max

Pro ty z vás, kteří milují styl, máme jedinečné a neokoukané tmavě zelená holčičí bunda s kapucí a kožíškem name it Max. Dokonce i tmavě zelená holčičí bunda s kapucí a kožíškem name it Max podléhají trendům. Prohlédněte si kolekce pro letošní rok. Nemyslite jen na sebe. tmavě zelená holčičí bunda s kapucí a kožíškem name it Max jsou parádní dárek pro vaše přátele.
Tmavě zelená holčičí bunda s kapucí a kožíškem name it Max

Pro výběr té správné velikosti přikládáme tabulku číslování.

Zimní období.

Celý rok se na něj spolu s dětmi těšíme. Až postavíme společně sněhuláka, iglů, až si zahrajeme koulovanou. 

Musíme ale také myslet na jejich zdraví při těchto skvělých radovánkách a na to, aby jim v zimním oblečení bylo dobře. Aby jim nebyla zima, ale zároveň, aby se nepřehřívaly. Někdy je to nadlidský úkol. Kolikrát máme problémy sami se sebou, vymyslet, co si vzít na sebe. 

Naštěstí značka name it vymyslela vhodnou bundu alespoň pro ty naše malé ratolesti. Zelená bunda s odepínatelnou kapucí a kožíškem je teplá tak akorát. Když jsou mírnější mrazy, oblečete bez mikiny, když přituhne, připravíte na oblékací židličku ještě mikinu navíc. Bunda má mnoho kapes na ty nejnutnější malé věcičky, které vaše děti musí mít stále při sobě, ať se děje co se děje, 

Materiál: 
vnější - 100 % nylon
vnitřní - 100 % polyester
vycpávka - 100 % polyester

Praní: 40 °C ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Dětské bundy
Značka:
Name It

Podobné produkty jako Tmavě zelená holčičí bunda s kapucí a kožíškem name it Max