načítám....

Florence HOBO - béžová

Dokažte, že máte vkus – pořiďte si trendy florence HOBO - béžová. Bez alespoň jednoho florence HOBO - béžová od nás letos nemůže obejít. Pořiďte si luxusní florence HOBO - béžová od renomovaných světových výrobců za rozumnou cenu.
Florence HOBO - béžová

BESTSELLER - Luxusní italská kožená kabelka HOBO (neboli tulácký pytel) představuje nějoblíbenější typ kabelky v nabídce. Nadčasový design ve spojení s měkkou telecí kůží a ručním zpracováním v Itálii je to co rozhodně nesmí žádné ženě chybět. Prostorná, elegantní a praktická kabela HOBO lze využít pro každodenní nošení. 
Kabelka je uvnitř velmi prakticky členěna. Hlavní kapsa je rozdělena střední všitou kapsou na zip na dvě hlavní volné přihrádky. Dále je uvnitř při stěně malá kapsička na zip. Kabelka je uzavíratelná na zip. U rukojetě/ucha má zajímavý designový přívěšek, který ji dodává šmrnc a může sloužit pro připnutí klíčů.  
Moderní model HOBO lze nosit v ruce nebo přes rameno prodlouženým rukojetím.
Telecí kůže má silný a odolný povrch, který se nedá lehce protrhnout či poničit a je odolná proti vodě a slunečnímu záření. Má snadno udržovatelný povrch. 
Materiál z pravé telecí kůži společně s kvalitní ruční výrobou v Itálii zajistí dlouhou životnost této krásné a praktické kabelky.
  ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Kabelky
Značka:
Florence

Podobné produkty jako Florence HOBO - béžová