načítám....

Laceys london Černé kožené lesklé lodičky Laceys

Jen jeden kousek z kategorie laceys london Černé kožené lesklé lodičky Laceys vám nebude stačit. Pořiďte si luxusní laceys london Černé kožené lesklé lodičky Laceys od renomovaných světových výrobců za rozumnou cenu. Letošní kolekce laceys london Černé kožené lesklé lodičky Laceys tvoří skvělé designy a výrazné barvy.
Laceys london Černé kožené lesklé lodičky Laceys

Zrcadlo zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější?
Jasná odpověď - žena v bezchybných lodičkách. Ne náhodou se lodičky staly synonymem pro ženskou krásu. A anglická značka Laceys se řemesla jejich výroby chopila na jedničku. Lodičky stojí na cm vysokém elegantním podpatku. Jejich celokožené zpracování je maximálně přijemné na pohled, na dotek, ale především na samotné obutí. Díky tomu, že angličtí obuvničtí mistři značky Laceys své práci dobře rozumí, vyrobili lodičky extra pohodlné pro každodenní nošení, po kterém vás nebudou bolet nohy. Lodičky jsou v patentovaném lakovaném koženém zpracování.
Nic nenahradí precizní řemeslnou práci, vůni pravé kůže a cit pro styl, který nepodléhá střídání módních trendům. Petihvězdičkové lodičky značky Laceys.
Pravá kůže
Vnější materiál: pravá kůže
Vnitřní materiál: pravá kůže
Podrážka: ostatní materiály
Výška podpatku: 10 cm ... zobrazit celý popis

Podobné produkty jako Laceys london Černé kožené lesklé lodičky Laceys