načítám....

Tmavě modrý vlněný pánský svetr Burton Gus

Ti z vás, kteří milují styl, by měli zkusit tmavě modrý vlněný pánský svetr Burton Gus. Neustále doplňujeme naši nabídku o nové tmavě modrý vlněný pánský svetr Burton Gus. Chcete stylové a kvalitní tmavě modrý vlněný pánský svetr Burton Gus? Vyberte si z bohatého sortimentu, který jsme pro vás připravili.
Tmavě modrý vlněný pánský svetr Burton Gus

Tytam jsou doby, kdy vaším hlavním dodavatelem pletených svršků byla šikovná babička. Už se nemusíte trapně tvářit při jejich rozbalování u stromečku, je na čase si tento stylový doplněk vybrat dle svého vkusu!

Například tento modrý svetr půjde do skvělého smart casual komba s černými džínsy, slušnými polobotkami a neformální košilí!

Značku Burton bude jistě znát každý. Tedy alespoň každý, kdo někdy v životě viděl snowboard. Na trhu je už od roku 1977. V počátcích byly pod značkou Burton vyráběny jen snowboardy, vázání a boty. Později se produkce rozšířila i na oblečení a doplňky. Díky velké celosvětové oblibě si nyní můžete vybrat z nepřeberného množství druhů a designů, které provází kvalita zpracování.

Materiál: 80 % vlna, 20 % akryl

Rozměry vel. M:
šířka ramen - cca 50 cm
obvod hrudníku - 110 cm (v nenataženém stylu)
délka rukávu - cca 90 cm
délka - 75 cm

Praní: 30 °C ... zobrazit celý popis

Kategorie:
Pánské svetry
Značka:
Burton

Podobné produkty jako Tmavě modrý vlněný pánský svetr Burton Gus