načítám....

Tmavě hnědé pánské kožené kotníkové boty Skechers Expected

Tmavě hnědé pánské kožené kotníkové boty Skechers Expected od nás, to je luxus, který se můžete dovolit. Vyberte si tmavě hnědé pánské kožené kotníkové boty Skechers Expected z bohaté nabídky největších trendů. Dobře si prohlédněte naši nabídku tmavě hnědé pánské kožené kotníkové boty Skechers Expected. Takové kousky nikde jinde neseženete.
Tmavě hnědé pánské kožené kotníkové boty Skechers Expected

Kdo by neměl rád procházky po pláži? Asi to bude tím, že se písek dokonale přizpůsobí tvaru vaší nohy při každém kroku, že? Není se čemu divit, že designéři značky Skechers, kteří se prochází na slunných plážích v Kalifornii navrhují boty s paměťovou pěnou ve stélce.

Ti co sportují, znají ten pocit, když se po tréninku mají přezout do běžných bot a mění vychytanou stélku za tradiční. To je jako šlápnout na lego! Proto Skechers nabízejí i boty stylově ladící k běžnému nošení s technologicky pokročilou stélkou Relaxed FIT. Nedivte se pak, že při ranním dobíháním autobusu budete mít chuť doběhnout klidně až na další zastávku!

Vemte si tyto tmavě hnědé kožené boty na procházku parkem, lesem, do práce nebo klidně na celodenní tůru po kopcích a dolinách – všude zapadnou jak stylem, tak funkcí.

Kožené boty doporučujeme pravidelně impregnovat k zachování přirozené nepromokavosti. K prodloužení životnosti určitě neuškodí také občasné krémování nebo naolejování kůže. Narozdíl od sportovní obuvi, tyto boty neperte v pračce!

Materiál:
vnější - pravá kůže, textil
vnitřní - textil
podrážka - syntetika

Rozměry:
výška podrážky v nejvyšším bodě - 3,2 cm
výška boty - 11 cm

... zobrazit celý popis

Kategorie:
Pánské kotníkové boty
Značka:
Skechers

Podobné produkty jako Tmavě hnědé pánské kožené kotníkové boty Skechers Expected