načítám....

Černá velká kabelka LYDC

Je tu nová sezóna a s ní i nové trendy černá velká kabelka LYDC. Vyberte si originální černá velká kabelka LYDC, které vás vystihují. Překvapte své přátele. Originální černá velká kabelka LYDC na ně udělají dojem.
Černá velká kabelka LYDC

Z Prahy do centra žhavých módních trendů v Londýně je to letecky dvě hodiny. Pokud chcete mít londýnský vzhled v kratším čase, tak si musíte trochu toho Londýna vzít a mít ho pořád po ruce. Britská značka LYDC (což je zkratka pro “London Young Design Connection”) navrhuje kvalitní kabelky s citlivým důrazem pro detail a vytříbenými materiály pro milovníky světové kosmopolitní módy.
Buďte inspirováni Londýnem!

Tato středně velká černá kabelka s drobnými kovovými prvky zlaté barvy má jednu velkou kapsu se zapínáním na magnet. Uvnitř najdete jednu kapsu se zipem na peněženku a k tomu dvě menší kapsy bez zapínání. Na vnější straně je ještě jedna menší kapsa se zavíráním na zip a na protější straně najdete kapsu se zapínáním na magnet. Vnitřní podšívka je z hladkého látkového materiálu. Vejdou se do ní dokumenty o velikosti A4.

Materiál: syntetika

Rozměry: 38 cm x 28 cm x 13 cm
délka ucha - 44 cm
délka popruhu - 101 cm

Součástí balení je i protiprachový pytlík, který poslouží pro pohodlné a bezpečné uložení kabelky do skříně.

... zobrazit celý popis

Kategorie:
Kabelky
Značka:
Lydc

Podobné produkty jako Černá velká kabelka LYDC