načítám....

Modrý vzorovaný batoh Herschel Pop Quiz

Nevíšte, jaký dárek vybrat pro své blízké? Mrkněte do kategorie modrý vzorovaný batoh Herschel Pop Quiz. Vyberte si modrý vzorovaný batoh Herschel Pop Quiz z bohaté nabídky největších trendů. Náš eshop ti přináší modrý vzorovaný batoh Herschel Pop Quiz za bezkonkurenční ceny.
Modrý vzorovaný batoh Herschel Pop Quiz

Jednoduchost v dokonalé formě.

Trendy design a prvotřídní kvalita zpracování s důrazem na detail dovoluje tomuhle krasavci nasazení do plné polní. Takže se skvěle hodí na široká záda ošlehaného dobrodruha i na křehká ramínka slečny v růžových šatech kráčející po ulici.

V modrém batohu Pop Quiz s decentním vzorem na přední straně najdete úplné kapsové orgie. Dvě vpředu, jedna malá v horní části a hlavní, na kterou jsme všichni u batohu zvyklí. Uvnitř jedné z předních kapes jsou přihrádky na tužky, mobil a peněženku. Velká kapsa skrývá speciální přihrádku až na 15" notebook.

Záda a popruhy jsou polstrované, takže batoh je vlídný k páteři a nedře.

Je ušit z kvalitní látky, kterou si značka vyrábí sama.

Herschel je v současné době jedním z nejúspěšnejších návrhářů a výrobců batohů, tašek, peněženek a dalších doplňků. Jejich ikonický nostalgický design a nepřeberné množství barevných kombinací a potisků, stoupá v oblibě každý den více a více.

Materiál: 100% polyester

Rozměry: 45 x 29 x 15 cm

Objem: 20 litrů

... zobrazit celý popis

Kategorie:
Batohy
Značka:
Herschel

Podobné produkty jako Modrý vzorovaný batoh Herschel Pop Quiz